Levering altijd binnen 1-2 werkdagen ------------- Altijd GRATIS verzending!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal ------------- Altijd GRATIS verzending!! -------------- Levering binnen 1-2 werkdagen!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal!-----------
Contact Us
Contact Opnemen

Over Ons 

Hoi, wat leuk dat je geintereseerd bent in ons en ons bedrijf!

Bij Madhura Bags zijn we gek op stijlvolle en elegante tassen! Een tas is een opvallende accessoire. Alle elementen van een tas zoals de grootte, vorm, kleur en zelfs de inhoud vertellen iets over degene die de tas draagt. Een tas is dus eigenlijk een emotioneel product, al dan niet afgestemd op het huidige modebeeld. En daarom is Madhura Bags er voor de stijlvolle, modebewuste vrouw en /of man  die graag wil laten zien wie zij is. Onze tassen zijn uiteenlopend van chique, elegant, stoer, hip, speels, eigentijds en vrolijk maar allemaal praktisch op hun eigen manier. Wij zijn altijd voor je op zoek naar de ideale tas die niet aan je tassenhanger mag ontbreken. Modieus, trendy en altijd gericht op de laatste modeontwikkelingen. Bij Madhura Bags bestel je niet zomaar een tas maar benadruk je jou eigen persoonlijkheid!

 

Het verhaal achter Madhura Bags:

Toen ik in het jaar 2000 voor mijn opleiding Algemene Ondernemers Vaardigheden een ondernemersplan (bedrijfsplan) schreef over een tassenwinkel in het centrum van Leiden had ik nooit kunnen bedenken dat ik deze 13 jaar later nog zou inkijken. Ik had al jaren een zwak voor tassen in allerlei soorten en maten. Maar mijn passie lag zeker ook al jaren bij de Parfumerie/Drogisterij branche waarvan ik ook de diploma,s bezat. Met daarnaast een enorme interesse in voeding heb ik bewust besloten om daar mijn geld mee te gaan verdienen. In 2001 kreeg ik op 22 jarige leeftijd mijn eerste kind,een dochter. 1,5 jaar later de 2e. Jaren van studeren , werken en twee dochters opvoeden volgden elkaar op. En toen kregen we een zoon. Na drie jaar werd bij hem een nieraandoening geconstateerd waarbij de prognose en dus het toekomstbeeld niet zeker was. Tot overmaat van ramp raakte ik een paar maanden mijn baan kwijt door recessie. Het liefst wilde ik thuis zijn voor mijn zoon als hij ziek thuis zijn zou zijn. (Dat ging periodiek). Maar ik wilde ook een uitdaging voor mijn eigen ontwikkeling. Nadat eindeloos solliciteren in mijn eigen branche weinig opleverde en ik het inmiddels spuugzat was,ben ik er gewoon voor gegaan. Ik ging gewoon zelf iets opzetten i.p.v. wachten totdat er misschien ooit een functie vrij zou komen. Een webshop dat ik van thuis uit zou kunnen runnen zou ideaal zijn. Maar wat ging ik daar vanuit verkopen? Natuurlijk ,de tassen die ik ooit graag in mijn eigen fysieke winkel had willen zien! Ruim 6 maanden later ging ik online! Nu zijn we alweer vier jaar verder en de nieraandoening van onze zoon is redelijk onder controle te houden. Ik heb sinds november 2016 mijn eigen collectie tassensieraden op de markt. Door de steeds wisselende collecties tassen en tassieraden streef ik ernaar zoveel mogelijk mensen blij te maken!!

Liefs, Madhurika

 

    

 

OPENINGS TIJDEN

Een tas is een opvallende accessoire. Alle elementen van een tas zoals de grootte, vorm, kleur en zelfs de inhoud vertellen iets over degene die de tas draagt. Een tas is dus eigenlijk een emotioneel product, al dan niet afgestemd op het huidige modebeeld. En daarom is Madhura Bags er voor de stijlvolle, bewuste vrouw en /of man die graag wil laten zien wie zij is. Onze tassen zijn uiteenlopend van chique, elegant, stoer, hip, speels, eigentijds en vrolijk maar allemaal praktisch op hun eigen manier.

Showroom open op afspraak
Contact Info