Levering altijd binnen 1-2 werkdagen ------------- Altijd GRATIS verzending!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal ------------- Altijd GRATIS verzending!! -------------- Levering binnen 1-2 werkdagen!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal!-----------
Retouren

Retouren

Madhura Bags streeft naar het leveren van kwaliteit en daarom controleren wij alle artikelen voor zo ver mogelijk op eventuele schade en /of fabricagefouten. Echter raden wij aan om de ontvangen artikelen direct na ontvangst te controleren. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat je problemen of klachten betreffende het artikel ervaart, dan zal Madhura Bags het betreffende artikel terug nemen mits:

•Je  binnen 7 dagen schriftelijk bezwaar maakt via de mail, info@madhurabags.com
•Er zichtbare schade aan het artikel te zien is.
•Het artikel binnen het termijn van 14 dagen aan Madhura Bags is teruggestuurd in de originele verpakking en met een kopie van de betreffende factuur en vermelding van je juiste bankgegevens.
•Het artikel  in de tussentijd van levering en retour zenden niet gebruikt is.

! Voor alle afgeprijsde producten (SALE) geldt de retour regeling niet.

Indien de bestelling op correcte wijze is geretourneerd en geaccepteerd vindt terugbetaling plaats binnen 14 dagen na retour ontvangst artikel min de gemaakte verzendkosten door Madhura Bags.

Indien wij binnen 7 dagen na levering  geen reactie met betrekking tot retourneren van uw bestelling hebben ontvangen dan gaat Madhura Bags ervan uit dat zij volledig aan haar verplichtingen heeft voldaan,en vervalt het recht om te retourneren.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de gerelateerde verzendkosten.