Levering altijd binnen 1-2 werkdagen ------------- Altijd GRATIS verzending!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal ------------- Altijd GRATIS verzending!! -------------- Levering binnen 1-2 werkdagen!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal!-----------
Sale

Pret rugtas met klep roze

€ 34.95 € 26.95

Wat een eigenwijs ding, deze rugtas roze met klep! Qua vorm lijkt het op een ouderwetse zwemtas maar door de super kwaliteit polyesther is de tas erg stevig en makkelijk schoon te houden. de rugtas sluit je met een stevig koord en daarover valt een ruime klep die afsluit met klittenband. Aan de bovenkant van de tas zit nog een ophang lus. Kleine spulletjes kun je kwijt in de 2 voorvakken welke ook weer afsluitbaar zijn met klittenband. Binnenin de rugtas roze vindt je een klein open vakje en een ritsvakje. Natuurlijk zijn de schouderbanden verstelbaar. Deze hippe tas gebruik je als schooltas, zwemtas of gymtas.

Sale

Daisy Dark schooltas Sweet Gothic

€ 29.95 € 24.95

Voor de meiden die van mysterie houden zullen de schoudertas van Daisy Dark zeker wel op prijs stellen. De schooltas in sweet gothic style is afsluitbaar met een rits en er gaat nog wen grote klep overheen. Die klep is er ter bescherming van een aantal organisatievakken op de voorkant van de schooltas. Binnenin de zwarte tas zit een ritsvakje. 

Sale

Pret Handtas Roze

€ 34.95 € 26.95

Deze compacte tas heeft korte handsvaten maar ook 2 schouderbanden die verstelbaar zijn. Je kunt dus kiezen of je de tas als handtas of liever als rugtas wilt dragen. Aan de voorkant zit een extra groot insteek vak die je afsluit met klittenband. Vrolijk is de zilver roze vogel op het insteek vak. De pret handtas gebruik je natuurlijk als schooltas maar ook als zwemtas en gymtas voldoet hij goed. Het kwalitatieve polyesther zorgt voor stevigheid en is makkelijk schoon te houden.


Kinderen

Wat verleidelijk,al die leuke tassen voor je kleintje!
Ga je zelf voor stijlvol, dan je zoon of dochter natuurlijk ook!
De hipste en vrolijkste schooltassen shop je bij Madhura Bags gewoon online.
Gaat jou trendy kleintje naar de dagopvang, peuterschool of al naar de basisschool? 
Dan hebben wij keuze genoeg in rugtassen, schoudertasen, zwemtassen en gymtassen.