Levering altijd binnen 1-2 werkdagen ------------- Altijd GRATIS verzending!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal ------------- Altijd GRATIS verzending!! -------------- Levering binnen 1-2 werkdagen!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal!-----------
Sale

Be Cool Toilettas zilver

€ 23.95 € 18.95

De Be Cool trendy toilettas Zilver blinkt uit in kwaliteit, functionaliteit, houdbaarheid en design. 

Het buitenmateriaal van de tassen is van PVC folie en het PEVA binnenmateriaal is vrij van schadelijke weekmakers, wat wel belangrijk is als je er etenswaren en/of medicijnen in bewaart. Het thermoplastische kunststof is ook recyclebaar. De  toilettas heeft een volume van 1,5 liter en kan door het losmaken van de 2 drukknopen aan de zijkant iets groter worden.

Ideaal tijdens voor op vakantie of een weekendje weg!  En ook te gebruiken door mannen!

Sale

Be Cool toilettas Fun Small

€ 19.95 € 14.95

De Be Cool trendy toilettas Fun Small blinkt uit in kwaliteit, functionaliteit, houdbaarheid en design. 
Het buitenmateriaal van de tassen is van PVC folie en het PEVA binnenmateriaal is vrij van schadelijke weekmakers, wat wel belangrijk is als je er etenswaren en/of medicijnen in bewaart.
Het thermoplastische kunststof is ook recyclebaar.
De  toilettas heeft een volume van 0,9  liter en ook nog eens 2 ringen voor je make-up kwasten.
Ideaal tijdens voor op vakantie of een weekendje weg!  En ook te gebruiken door mannen!

Sale

Be Cool toilettas Fun Big

€ 23.95 € 18.95

De Be Cool trendy toilettas Fun blinkt uit in kwaliteit, functionaliteit, houdbaarheid en design. 

Het buitenmateriaal van de tassen is van PVC folie en het PEVA binnenmateriaal is vrij van schadelijke weekmakers, wat wel belangrijk is als je er etenswaren en/of medicijnen in bewaart. Het thermoplastische kunststof is ook recyclebaar. De  toilettas heeft een volume van 1,5  liter en ook nog eens 3 ringen voor je make-up kwasten.

Ideaal tijdens voor op vakantie of een weekendje weg!  En ook te gebruiken door mannen!


Be Cool

De Be Cool multifunctionele designtoilettassen zijn voorzien van koelmateriaal,zijn van hoogwaardige kwaliteit en stralen pure luxe uit.De collectie bestaat uit ontwerpen van Volker Hundertmark, industrial designer uit Duitsland.   Het merk bestaat inmiddels ruim 15 jaar en de toilettassen zijn van zeer hoge kwaliteit. Naarmate de jaren verstrijken worden ze eigenlijk alleen maar mooier en soepeler! Het buitenmateriaal van de tassen is van PVC folie en het PEVA binnenmateriaal is vrij van schadelijke weekmakers, wat wel belangrijk is als je er etenswaren in bewaart. Het thermoplastische kunststof is ook recyclebaar. Be Cool trendy toilettassen blinken uit in kwaliteit, functionaliteit, houdbaarheid en design. Met een Be Cool heb je dan ook gelijk een echte Must Have in handen. Ideaal tijdens voor op vakantie of een weekendje weg! Ook voor bedrijven is Be Cool een geweldige keuze als relatiegeschenk of kerstpakket. Denk aan een Be Cool toilettas leeg, of gevuld met verrassingen.