Levering altijd binnen 1-2 werkdagen ------------- Altijd GRATIS verzending!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal ------------- Altijd GRATIS verzending!! -------------- Levering binnen 1-2 werkdagen!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal!-----------
New

Schoudertasje Mauritius grijs

€ 29.95

Ben jij nogal van het praktisch en moet jou tas ook praktisch ingericht worden? Nou, dan heb jij vast een match met onze Mauritius. Het schoudertasje bevat ontzettend veel rits vakken. Zo kun jij je tas zo inrichten zodat je niet lang naar je spullen ( sleutels bijvoorbeeld!) hoeft te zoeken. Mauritius grijs bestaat uit twee hoofdcompartimenten die afsluitbaar zijn met rits. Aan de voorzijde van de schoudertas zijn ook twee ruime vakken met een rits gevestigd. Natuurlijk zit aan de achterkant ook vak met rits! Binnenin de tas zijn gevestigd in het achterste gedeelte een rits vak en in het voorste gedeelte een open vak. De schoudertas Mauritius heeft een verstelbaar schouderhengsel. Deze is niet af te koppelen.

 

New

Portemonnee Zanzibar Olive

€ 29.95

Het is altijd een lekker gevoel als je een nieuwe portemonnee aanschaft. En met De Zanzibar olive van Just Dreamz helemaal. Met 5 open vakken voor al je briefgeld,  bonnetjes, entreekaartjes, zegeltjes enz , een ritsvak voor je muntgeld en 8 vakjes voor je pasjes heb je alles bij de hand. En natuurlijk niet te vergeten het speciale voorvak voor je mobiel telefoon! Essentieel! Even geen zin in een tas? Dan bevestig je het meegeleverde polsbandje aan je portemonnee en gebruik je het als clutch.

New

Portemonnee Zanzibar zwart

€ 29.95

Het is altijd een lekker gevoel als je een nieuwe portemonnee aanschaft. En met De Zanzibar zwart van Just Dreamz helemaal. Met 5 open vakken voor al je briefgeld,  bonnetjes, entreekaartjes, zegeltjes enz , een ritsvak voor je muntgeld en 8 vakjes voor je pasjes heb je alles bij de hand. En natuurlijk niet te vergeten het speciale voorvak voor je mobiel telefoon! Essentieel! Even geen zin in een tas? Dan bevestig je het meegeleverde polsbandje aan je portemonnee en gebruik je het als clutch.

New

Schoudertasje Mauritius Taupe

€ 29.95

Ben jij nogal van het praktisch en moet jou tas ook praktisch ingericht worden? Nou, dan heb jij vast een match met onze Mauritius. Het schoudertasje bevat ontzettend veel rits vakken. Zo kun jij je tas zo inrichten zodat je niet lang naar je spullen ( sleutels bijvoorbeeld!) hoeft te zoeken. Mauritius taupe bestaat uit twee hoofdcompartimenten die afsluitbaar zijn met rits. Aan de voorzijde van de schoudertas zijn ook twee ruime vakken met een rits gevestigd. Natuurlijk zit aan de achterkant ook vak met rits! Binnenin de tas zijn gevestigd in het achterste gedeelte een rits vak en in het voorste gedeelte een open vak. De schoudertas Mauritius heeft een verstelbaar schouderhengsel. Deze is niet af te koppelen.

 

New

Portemonnee Zanzibar Grijs

€ 29.95

Het is altijd een lekker gevoel als je een nieuwe portemonnee aanschaft. En met De Zanzibar grijs van Just Dreamz helemaal. Met 5 open vakken voor al je briefgeld,  bonnetjes, entreekaartjes, zegeltjes enz , een ritsvak voor je muntgeld en 8 vakjes voor je pasjes heb je alles bij de hand. En natuurlijk niet te vergeten het speciale voorvak voor je mobiel telefoon! Essentieel! Even geen zin in een tas? Dan bevestig je het meegeleverde polsbandje aan je portemonnee en gebruik je het als clutch.

New

Schoudertasje Corsica grijs

€ 29.95

Het schoudertasje Corsica grijs is een bijzonder tasje. Het zijn eigenlijk twee tasjes aan elkaar maar met één hoofdcompartiment die afsluitbaar is door een rits. Binnenin het tasje zit in het midden een groot ritsvak. En dan aan beide zijde van het ritsvak vind je drie open compartimenten met drie verschillende groottes. Ook je mobiele telefoon kun je zonder enig probleem er in kwijt. Uiteraard bevat het schoudertasje een verstelbaar schouderhengsel maar deze is niet af te koppelen.

 

 

New

Schoudertasje Corsica zwart

€ 29.95

Het schoudertasje Corsica zwart is een bijzonder tasje. Het zijn eigenlijk twee tasjes aan elkaar maar met één hoofdcompartiment die afsluitbaar is door een rits. Binnenin het tasje zit in het midden een groot ritsvak. En dan aan beide zijde van het ritsvak vind je drie open compartimenten met drie verschillende groottes. Ook je mobiele telefoon kun je zonder enig probleem er in kwijt. Uiteraard bevat het schoudertasje een verstelbaar schouderhengsel maar deze is niet af te koppelen.

 

 

New

Shopper Santorini taupe

€ 39.95

Onze shopper Santorini taupe is wat breder dan onze shopper Ibiza. En heeft een ruim handsvat. De Santorini is ook als schoudertas te dragen. Er is een verstelbaar schouderhengsel meegeleverd. Aan de achterkant van de tas zit een rits vak. De binnenkant van de shopper heeft een stevige voering en er zijn een rits vak en twee open vakken gevestigd.

New

Shopper Ibiza Zwart

€ 39.95

Altijd te weinig ruimte in je tas? Met de modieuze Ibiza shopper kom je een heel eind!

De zwarte shopper is vrouwelijk door het smalle model en het kartelrandje aan de bovenkant en heeft een kort handsvat. Maar…er zit een verstelbaar schouderhengsel bij dus er is ook een mogelijkheid om de tas als schoudertas te dragen. Achterop de tas zit een rits vak. De Ibiza shopper laat zich sluiten door een rits. Binnenin is de tas stevig gevoerd en zijn een rits vak en twee open vakken gevestigd.

New

Shopper Ibiza grijs

€ 39.95

Altijd te weinig ruimte in je tas? Met de modieuze Ibiza shopper kom je een heel eind!

De grijze shopper is vrouwelijk door het smalle model en het kartelrandje aan de bovenkant en heeft een kort handsvat. Maar…er zit een verstelbaar schouderhengsel bij dus er is ook een mogelijkheid om de tas als schoudertas te dragen. Achterop de tas zit een rits vak. De Ibiza shopper laat zich sluiten door een rits. Binnenin is de tas stevig gevoerd en zijn een rits vak en twee open vakken gevestigd.

New

Shopper Ibiza taupe

€ 39.95

Altijd te weinig ruimte in je tas? Met de modieuze Ibiza shopper kom je een heel eind!

De  shopper taupe is vrouwelijk door het smalle model en het kartelrandje aan de bovenkant en heeft een kort handsvat. Maar…er zit een verstelbaar schouderhengsel bij dus er is ook een mogelijkheid om de tas als schoudertas te dragen. Achterop de tas zit een rits vak. De Ibiza shopper laat zich sluiten door een rits. Binnenin is de tas stevig gevoerd en zijn een rits vak en twee open vakken gevestigd.


Just Dreamz

Just Dreamz staat voor fashion bags en klein lederwaren in prachtige materialen en afgewerkt met luxe accessoires. Dit alles voorzien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.