Levering altijd binnen 1-2 werkdagen ------------- Altijd GRATIS verzending!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal ------------- Altijd GRATIS verzending!! -------------- Levering binnen 1-2 werkdagen!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal!-----------
Sale
New

Portemonnee Zanzibar Olive

€ 29.95 € 22.95

Het is altijd een lekker gevoel als je een nieuwe portemonnee aanschaft. En met De Zanzibar olive van Just Dreamz helemaal. Met 5 open vakken voor al je briefgeld,  bonnetjes, entreekaartjes, zegeltjes enz , een ritsvak voor je muntgeld en 8 vakjes voor je pasjes heb je alles bij de hand. En natuurlijk niet te vergeten het speciale voorvak voor je mobiel telefoon! Essentieel! Even geen zin in een tas? Dan bevestig je het meegeleverde polsbandje aan je portemonnee en gebruik je het als clutch.

Sale
New

Portemonnee Zanzibar zwart

€ 29.95 € 22.95

Het is altijd een lekker gevoel als je een nieuwe portemonnee aanschaft. En met De Zanzibar zwart van Just Dreamz helemaal. Met 5 open vakken voor al je briefgeld,  bonnetjes, entreekaartjes, zegeltjes enz , een ritsvak voor je muntgeld en 8 vakjes voor je pasjes heb je alles bij de hand. En natuurlijk niet te vergeten het speciale voorvak voor je mobiel telefoon! Essentieel! Even geen zin in een tas? Dan bevestig je het meegeleverde polsbandje aan je portemonnee en gebruik je het als clutch.

Sale
New

Portemonnee Zanzibar Grijs

€ 29.95 € 22.95

Het is altijd een lekker gevoel als je een nieuwe portemonnee aanschaft. En met De Zanzibar grijs van Just Dreamz helemaal. Met 5 open vakken voor al je briefgeld,  bonnetjes, entreekaartjes, zegeltjes enz , een ritsvak voor je muntgeld en 8 vakjes voor je pasjes heb je alles bij de hand. En natuurlijk niet te vergeten het speciale voorvak voor je mobiel telefoon! Essentieel! Even geen zin in een tas? Dan bevestig je het meegeleverde polsbandje aan je portemonnee en gebruik je het als clutch.


hoi

Portemonnees

Nieuwe tas? Schaf dan een leuke bijpassende portemonnee aan! Wil je meedoen met de trendy modekleurtjes of zoek je juist naar een meer basic kleur die overal bij past? Madhura Bags heeft altijd een ruime keus in leuke kleuren en maten! Wij hebben grote dames portemonnees en kleine portemonnees. Maar ook voor een pasjes portemonnee kun je bij Madhura Bags terecht. Die zijn veelal wat kleiner dan een gewone portemonnee en je kunt er zelfs nog een beetje losgeld in kwijt. Onze grote dames portemonnees zijn vaak voorzien van een extra voorvak aan de buitenkant. Deze is bedoelt voor je mobiele telefoon. Wij bieden je een keuze tussen een echte leren portemonnee of een mooie dames portemonnee van een uitstekende kwaliteit kunstleer. Onze merken o.a. Genshii, zaZa,z La Jolie Maison en Zebra Trends zorgen geregeld voor een nieuwe collectie. Omdat Madhura Bags altijd de maten bij haar portemonnees vermeld is het dus nog makkelijker en leuker om je portemonnee online aan te schaffen!