Levering altijd binnen 1-2 werkdagen ------------- Altijd GRATIS verzending!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal ------------- Altijd GRATIS verzending!! -------------- Levering binnen 1-2 werkdagen!! --------------Veilig betalen via Ideal en Paypal!-----------
Sale

Shopper Fab Taupe Genshii

€ 29.95 € 26.95

Zo zomers, deze hoge shopper taupe uit de Fabulous serie van Genshii! De sterretjes aan de rechter voorzijde geven een speels effect maar de tas is zeker niet alleen voor jonge meiden! De verleiding is groot om alles, maar dan ook echt alles mee te nemen. De shopper is al heel ruim maar bevat nog een extra afneembaar binnentasje ( make-up tasje) en een extra groot opbergvak aan de binnenkant. Vind je het vervelend om de shopper de hele tijd vast te houden? Dan draag je hem gewoon als schoudertas! Het aparte schouderhengsel leent zich er goed voor!

Sale

Shopper Fab Grey Genshii

€ 29.95 € 26.95

Zo zomers, deze hoge shopper grey uit de Fabulous serie van Genshii! De sterretjes aan de rechter voorzijde geven een speels effect maar de tas is zeker niet alleen voor jonge meiden! De verleiding is groot om alles, maar dan ook echt alles mee te nemen. De shopper is al heel ruim maar bevat nog een extra afneembaar binnentasje ( make-up tasje) en een extra groot opbergvak aan de binnenkant. Vind je het vervelend om de shopper de hele tijd vast te houden? Dan draag je hem gewoon als schoudertas! Het aparte schouderhengsel leent zich er goed voor!

Sale

Bulaggi handtas paars met rood

€ 84.95 € 74.95

Om te beginnen is de Bulaggi handtas ears pied een lust voor het oog! de warme paarse en rode kleuren zijn perfect voor de herfst en winter en combineren zowel bij bruine als zwarte tinten. Naast het korte handsvat heeft deze damestas ook een verlengd schouderhengsel. Altijd handig! Aan de voorkant van de tas zit een ritsvak. Maar ook aan de binnenkant heeft de tas een ritsvak en nog twee open vakken. De mooie tas van bulaggi is in zijn geheel afsluitbaar met een rits en niet geschikt voor A4 mappen.

Sale

Bulaggi dokterstas Paars

€ 84.95 € 74.95
De kleine compacte paarse zogeheten dokterstas heb je bij je tijdens chique gelegenheden. Met een draaislotje is de handtas dicht. Het korte handvat draagt makkelijk maar er zit ook een extra schouder hengsel bij. Zo kun je de damestas ook als schoudertas gebruiken. Aan de achterkant zit een ritsvak. Binnenin de dokterstas zitten nog 2 open vakken en een ritsvak. De binnenvoering is prachtig! Warm rood, wat goed bij het paars past.
Sale

Blovebeau avondtasje Roze

€ 35.95 € 29.95

Wat een eyecatcher, het ruime avondtasje roze van BloveBeau! Het soepele imitatieleer zorgt ervoor dat je aardig wat spulletjes mee kunt nemen zonder dat je daar een handtas voor nodig hebt. Een standaard maat  portemonee kan er ook zonder problemen in. Het roze avondtasje wordt erg bijzonder door de afneembare ketting die als schouder hengsel dient. En als schoudertasje ziet het er super vrouwelijk uit en maakt het geheel origineel. Het polsbandje is ook afneembaar. Aan de binnenkant zit een ritsvakje. Het avondtasje doet het ook goed als make-up tasje en/of toilettasje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sale

Blovebeau Avondtasje blauw

€ 35.95 € 29.95

Wat een eyecatcher, het ruime blauwe avondtasje van BloveBeau! Het soepele imitatieleer zorgt ervoor dat je aardig wat spulletjes mee kunt nemen zonder dat je daar een handtas voor nodig hebt. Een standaard maat  portemonee kan er ook zonder problemen in. Het blauwe avondtasje wordt erg bijzonder door de afneembare ketting die als schouder hengsel dient. En als schoudertasje ziet het er super vrouwelijk uit en maakt het geheel origineel. Het polsbandje is ook afneembaar. Aan de binnenkant zit een ritsvakje. Het avondtasje doet het ook goed als make-up tasje en/of toilettasje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sale

Blovebeau Avondtasje Oranje

€ 35.95 € 29.95

Wat een eyecatcher, het chique oranje avondtasje van BloveBeau! Het soepele imitatieleer zorgt ervoor dat je aardig wat spulletjes mee kunt nemen zonder dat je daar een handtas voor nodig hebt. Een standaard maat  portemonee kan er ook zonder problemen in. Het oranje avondtasje wordt erg bijzonder door de afneembare ketting die als schouder hengsel dient. En als schoudertasje ziet het er super vrouwelijk uit en maakt het geheel origineel. Het polsbandje is ook afneembaar. Aan de binnenkant zit een ritsvakje. Het avondtasje doet het ook goed als make-up tasje en/of toilettasje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sale

Blovebeau Polstasje Blauw

€ 29.99 € 26.95

Wil je even snel weg maar bied je jas of broekzak niet genoeg ruimte voor je portemonee en/of sleutels? Dan is deze leuke, compacte blauwe polstas van BloveBeau echt iets voor jou! De grote lus hang gewoon om je pols en zo heb jij je handen vrij. Draag je de polstas liever als schoudertasje? Kan ook. Er zit een afneembaar schouder hengsel bij. Bij madhura bags te verkrijgen in diverse kleuren.

 

Sale

Blovebeau Polstasje Roze

€ 29.99 € 26.95

Wil je even snel weg maar beid je jas of broekzak niet genoeg ruimte voor je portemonee en/of sleutels? Dan is deze leuke, compacte roze polstas van BloveBeau echt iets voor jou! De grote lus hang gewoon om je pols en zo heb jij je handen vrij. Draag je de polstas liever als schoudertasje? Kan ook. Er zit een afneembaar schouder hengsel bij. Bij madhura bags te verkrijgen in diverse kleuren.

 

Sale

Blovebeau Polstasje Groen

€ 29.99 € 26.95

Wil je even snel weg maar beid je jas of broekzak niet genoeg ruimte voor je portemonee en/of sleutels? Dan is deze leuke, compacte groene polstas van BloveBeau echt iets voor jou! De grote lus hang gewoon om je pols en zo heb jij je handen vrij. Draag je de polstas liever als schoudertasje? Kan ook. Er zit een afneembaar schouder hengsel bij. Bij Madhura Bags te verkrijgen in diverse kleuren.

 


Sale

Sale!

Madhura Bags heeft altijd superleuke tassen en accessoires in de sale.

Stijlvolle en trendy handtassen, laptoptassen, paperbags, schoudertassen, weekendtassen, luxe shoppers voor een SALE prijs!

De meest ideale manier om die ene superleuke tas of accessoire nog even te scoren doe je in de sale!

Ook handig als je op de cadeau toer bent.

 

 

Sale

Sale!

Madhura Bags heeft altijd superleuke tassen en accessoires in de sale.

Stijlvolle en trendy handtassen, laptoptassen, paperbags, schoudertassen, weekendtassen, luxe shoppers voor een SALE prijs!

De meest ideale manier om die ene superleuke tas of accessoire nog even te scoren doe je in de sale!

Ook handig als je op de cadeau toer bent.